Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας, Total Health Solutions, έχοντας συμπληρώσει 8 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την OPKO HEALTH SPAIN, η οποία εξειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα, επέκτεινε την σειρά των προϊόντων της και στα κτηνιατρικά συμπληρώματα διατροφής.
H OPKO HEALTH SPAIN αναπτύσσει και διαθέτει σε επαγγελματίες υγείας, αλλά και στο ευρύ κοινό σειρές συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντα υγείας και φάρμακα σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας έτσι στην διατήρηση της λειτουργικής ικανότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε ανθρώπους και ζώα.
Στο πλαίσιο αυτής της μακρόχρονης συνεργασίας και παραμένοντας σταθερoί στις αξίες μας και στην ηθική μας δέσμευση να αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και σεβασμό κάθε συνεργάτη και καταναλωτή συνεχίζουμε να σας παρέχουμε ποιοτικά, ασφαλή, αποτελεσματικά και καινοτόμα προϊόντα.
Σκοπός και στόχος της Total Health Solutions είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο στους ανθρώπους όσο και στα κατοικίδια με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα. Έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες των ζώων είμαστε βέβαιοι οτι θα ανακαλύψετε σε όλο το εύρος των εξειδικευμένων και καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής της σειράς Pharmadiet Veterinaria την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που αναζητάτε για την υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας.
Σας ευχαριστούμε για την επιλογή και την εμπιστοσύνη σας.