Εξαιρετικά εύληπτα

Εξαιρετικά εύληπτα

 

Εξαιρετικά εύληπτα

Στην Total Health Solutions γνωρίζουμε ότι, για να είναι επιτυχημένη μια θεραπεία που λαμβάνεται από το στόμα, είναι πολύ σημαντικό το σκεύασμα να είναι εύληπτο, ιδιαίτερα όταν σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής που πρέπει να λαμβάνονται συνεχώς ή επ’ αόριστον.
Αυτός είναι ο λόγος που εμπιστευόμαστε τα προϊόντα της Opko Health Europe που συνεχίζει την έρευνα εδώ και χρόνια, προκειμένου να προσθέσει το χαρακτηριστικό αυτό σε κάθε ένα από τα προϊόντα της. Χρησιμοποιεί φυσικά αρώματα και γεύσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε οι πελάτες μας να μπορούν εύκολα και ικανοποιητικά να ακολουθήσουν τις συμβουλές του κτηνιάτρου τους.

 Στοχευμένες λύσεις

Τα προτεινόμενα κτηνιατρικά συμπληρώματα διατροφής προσφέρουν στοχευμένες λύσεις σε καθημερινά θέματα, μικρά η μεγαλύτερα που ταλαιπωρούν τα αγαπημένα μας κατοικίδια, με εξειδικευμένες προτάσεις ανάλογα με το ζώο και το μέγεθός του. Ανάμεσα σε 14 κατηγορίες και 33 προϊόντα της σειράς Pharmadiet Vererinaria, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα, με σκοπό την ευεξία και την καλύτερη ποιότητα ζωής των αγαπημένων μας φίλων.

Για όλα τα κατοικίδια

Τα κτηνιατρικά συμπληρώματα διατροφής της σειράς Pharmadiet Vererinaria, απευθύνονται σε όλα τα κατοικίδια, από ερπετά μέχρι άλογα, και προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις για την ευεξία και την καλύτερη ποιότητα ζωής των αγαπημένων μας φίλων.

Οικονομικές προτάσεις

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική δυσκολία των εποχών, σας προσφέρουμε οικονομικές λύσεις, έχοντας πάντα ως κριτήριο την άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα που προσφέρει η σειρά της Pharmadiet Veterinaria.